Hotel Svatý Tomáš

Hotel Svatý Tomáš

Romantický wellness hotel s restaurací Svatý Tomáš

Pohodlí a komfort luxusního a přitom romantického wellness hotelu s bazénem, vířivkou, saunou, masážemi, hotelu s s vkusnými pokoji a vším co k pohlazení těla i duše - zkrátka wellness, jak jsme si zvykli po anglicku říkat - neodmyslitelně patří. A to vše na samotě uprostřed panenské přírody, jakou u nás najdete jen na Šumavě.

A právě takovovou kombinaci wellness zážitků, romantického a luxusního ubytování a panenské přírody Šumavy nabízí náš wellness hotel Svatý Tomáš. On to totiž není jen wellness, ale také horský hotel - leží téměř na samotě, uprostřed hlubokých lesů, ve velmi zachovalé části Šumavy v oblasti Svatotomášského pohoří, na pravém břehu přehrady Lipno, v malé horské osadě Svatý Tomáš v nadmořské výšce 970 m.n.m.. Hotel je tvořen čtyřmi na sebe navazujícími budovami, které vytváří obdélníkové nádvoří. Na tomto nádvoří je mimo jiné umístěna letní restaurace.

Hotelová restaurace má 50 míst, desítky dalších pak zámecká vinárna, konferenční místnost a letní restaurace na nádvoří hotelu. Naši kuchaři vás pohostí vynikající domácí kuchyní a to české i mezinárodní kuchyně, rybími a zvěřinovými specialitami.

Podobně jako není hotel, jako hotel, tak také není wellness centrum jako wellness centrum. To naše bude k dispozici pouze Vám a tomu s kým Vám bude "well". Nebudete se o svůj welllness zážitek dělit s žádnými jinými hosty, natožpak v hotelu nebydlící veřejností. Wellness centrum si zarezervujete u recepční hotelu, ta Vás do něj v objednaném čase uvede a pak už si budete jen užívat své wellness soukromí. A co všechno wellness nabízí? Vyhřívaný bazén cca 30 m2, whirpool až pro 6 osob, saunu, infrakabinku, solárium, fitness a možnost masáží.