Svatební stodola Na Bidýlku

Svatební stodola Na Bidýlku

Místo, kde se může uskutečnit váš výjimečný den.

O lokalitě

Stodola se nachází ve vesnici Otín, na dohled od Jindřichova Hradce, v krajině poseté loukami, rybníky, pískovnami a hlubokými lesy České Kanady. 

Svatební místo

Svatební stodola je součástí malého rodinného statku, který má typický čtvercový půdorys. Nevěsta se ženichem si tak mohou svůj den užívat v naprostém soukromí uzavřeného dvora, který může být za krásného počasí využit i pro posezení nebo svatební zábavu. Obřad je možné uskutečnit buď ve dvoře, nebo si udělat krátkou procházku za chalupu pod stoletou lípu nebo k rybníku Františku. Břehy rybníka či blízká louka tak mohou krásně posloužit jako kulisa pro nezapomenutelné fotky svatebčanů. Jako dárek od nás každá nevěsta dostává ručně malované tričko s její nejoblíbenější květinou a datem svatby.

Kapacita

Statek je svou kapacitou vhodný pro středně velké svatby kolem 70 hostů.

Catering

Hostinu, se vším, co k tomu patří, si můžete zařídit sami. U nás se neplatí žádné poplatky, korkovné a jiné záludnosti. Nádobí a sklenice rádi zapůjčíme.

Ubytování

Ubytovat můžeme 18 hostů. Zbylí hosté si můžou postavit stany na zahradě nebo využít okolních penzionů, kterých je v Otíně i v Jindřichově Hradci dostatek.